miercuri, septembrie 9

Virginitatea inteligentei

in ultimele zile aud aceiashi discutie: de anu' acesta elevii vor sustzine testele de virginitate semestriale ...iar daca numai detin aceasta calitate vor fi exmatriculati sau transferati la o scoala de corectie, dupa caz ....ce p**a mea frate ...suntetzi cu capu' p umeri ???
O stire scrisa pe invers de cei de la times.ro a a bagat morcovul in tinerele, a caror virginitate a fost si nu mai e! Cat de naiv trebuie sa fii pentru a crede ca treaba Legii invatamantului este sa stabileasca si sa legifereze gradul de virginitate a elevilor?
Poate ar trebui legiferat gradul de virginitate intelectuala. Si asta nu printr-un test semestrial ci printr-un test saptamanal!
Deci ganditi-va logic nu exista legatura in datoria de a fi elev ...si virginitate ...p cine ar interesa??credeti ca ei nu sunt constienti ca asta ar insemna sa fie liceele goale ...numai vorbesc de scoliile generale ...invatzamantul oricat de "prosti" ar fi credeti ca nu sunt constienti ca zeci de fete ar fi "jucate pe cap" de parinti??
Defapt ...ar fi o idee buna sa faca ceva pe tema asta ...pentru ca mult prea multi copii vin la scoala doar pentru a isi arata noile haine , masina , sau sa-si fluture "curu" ...maturizati-va buey !!!

2 comentarii:

  1. Hai ma, Boolinato, de unde ai scos-o p-asta? Da si tu un link cu o stire ceva, ca nu te cred :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok. Sa o luam metodic.

    1. Apuca-te de scris pe blog cand stii sa scrii corect in limba romana. (adica nu cu "sh" , "tz" textul de mai sus e plin de greseli atat gramaticale cat si ortografice)

    2. Stirea e falsa si a urmarit ceva ce cred ca tu nu ai cum sa intelegi, citeste la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere

Blog Roll ...