duminică, februarie 21

Deprimare!

De ce sunt asa deprimata zilele astea?!
Mhm, pai hai sa o luam logic si strategic si sa facem o lista. O vom numi "De-ce-Diana-nu-are-altceva-de-facut-decat-sa-isi-planga-de-mila-pe-paginile-virtuale-ale-unui-jurnal". Sau "Diana's bitch fest" daca ar fi sa o spunem mai pe scurt.


Numero uno:
-Diana se afla in situatia jalnica de a nu avea niciun umar pe care sa isi sufle zgomotos si cu durere nasul inrosit de plans. La propriu. Sunt sigura ca stiti povestea, fata populara si fericita se trezeste peste noapte ca toti prietenii ei atat de grijulii pana acum ceva timp o trateaza cu un umar mai rece decat un fund de pinguin din Antarctica. Si poof! Dintr-o data nu mai este invitata la chiulul in cafeneaua de langa scoala, la sesiunea de cafea si tigari din aceeasi cafenea de dupa scoala, ca sa nu mai vorbim de intalnirile post-program scolar. Sa tinem un moment de reculegere pentru moartea vietii mele sociale, va rog.


Numero dos:
-Oricat de superficiala ar putea parea manifestul pentru compasiune de mai sus, cred ca , cu totii simtim nevoia din cand in cand sa inghitim in sec si sa dam cu sutul chestii aleia de care ne cramponam 364 sau 365 de zile pe an, numita respect de sine. Si pur si simplu sa ne bagam capul in nisip si sa dam vina pe Obama, pe criza financiara, pe incalzirea globala, pe Lady Gaga sau pe profa de chimie pentru ca viata noastra merge cat se poate de nasol.


Numero tres:
-Simt nevoia ca cineva sa imi spuna ca nu exagerez (chiar daca chiar asta fac) si sa se prefaca , ca poate vedea pana in adnacul sertarelor din sufletul meu si sa imi zica:"Da, Diana, ai dreptate, nu e vina ta, nu mai analiza si reanaliza situatia! Nu ai nevoie de cineva caruia nu ii pasa de tine, care nu te-a sprijint in poate cel mai important moment al vietii tale si care este atat de imatur incat se face ca ploua cand de fapt soarele straluceste al dracului de tare si luminos!!!" Deci dragul meu jurnal virtual, spune-mi toate astea!


Punct.
Si de la capat. Pentru ca ne invartim in acelasi cerc vicios.

Un comentariu:

  1. Da, Diana, ai dreptate, nu e vina ta, nu mai analiza si reanaliza situatia! Nu ai nevoie de cineva caruia nu ii pasa de tine, care nu te-a sprijint in poate cel mai important moment al vietii tale si care este atat de imatur incat se face ca ploua cand de fapt soarele straluceste al dracului de tare si luminos!!!

    Pe de alta parte, toti avem momentele astea in care am da cu piciorul la ego si ne dorim un umar cald care sa nu ne judece, sa ne accepte cum suntem, sa ne placa pentru partile bune si cele rele, si, chiar daca nu dureaza, eu consider ca e ok sa incercam in continuare, so keep your hopes up, daca crezi in asta sunt oameni care cred si ei asa out there, you just have to look for them :-)

    RăspundețiȘtergere

Blog Roll ...