marți, martie 15

Non-sens

Ai simtit vreodata ca nimic din ceea ce faci nu are nici o relevanta? Ca vbesti de parca nu te-ar auzi nimeni , ca alergi de parca ai sta pe loc? Ca iubesti ce nu iubeste , ca expiri fara sa inspiri , ca dormi fara sa visezi …?

Ca atunci cand vrei tu ceva , nu se intampla , nu corespunde , si totul se intampla cand nu-ti pasa? Ca esti dezamagit , de tine si de cei din jur, ca te privesti in oglinda si faci cunostinta cu tine in fiecare zi? Ca vrei in fiecare zi mai mult si constati ca nu ai nimic? Ca , cu cate e mai aproape de tine , cu atat il vrei mai departe …dar cand e departe …fiecare inghititura de aer e toxica….ca te cufunzi in propria-ti imagine , dependent de aparente , ca fiecare vorba sapa adanc in tine , si nu poti scapa , si nu poti fugi …de tine …de el..de ea? ]

Numesti subtil ..depresie, obsesie , viciu ce simti . Dar ce simti? Poti sa definesti amalgamul de trairi ? Cand numai un gand te darama , cand numai o vorba et imparte in bucati , bucati pe care le faci pierdute , de dragul de a scapa . Din ce sa scapi ? Din ce te-ai afundat singur gandind prea mult fiecare gest.

Si stai si te intrebi …de ce doare? de ce nu uit? de ce nu vreau sa uit? De CE?

Raspunsurile nu vin , si nu vor veni decat in ziua cand vei sta din nou de vba cu tine , te vei confesa tie , si-ti vei da seama ca totul in viata e dezamagitor , inutil si vicios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog Roll ...