miercuri, iunie 3

Emo

Emo in afara de a fi un stil de muzica (emocore) este si un stil de viata si o caracterizare a sufletului.Provenind de la "emotional" caracterizeaza persoanele extrem de emotive, care se urasc pe sine, se cred mai prejos decat oricare alt om si care isi gasesc refugiul singur sau cu prietenul cel mai bun, de cele mai multe ori.Asta teoretic...practic...din ce in ce mai multi tineri sunt emo dar defapt ei sunt nishte cocalari imbacsiti care il asculta pe guta si nu fac diferentza intre emocore si rock/pop.

Emo people "true" asculta asculta EmoCore sau Screamo ca: Fall out Boy, Emo novel, My chemical romance. Three days Grace etc in nici in caz Tokio Hotel sau alte trupe enumerate in filmuletzul de mai sus.

Sincer ii admir pe emonei, si asta nu pentru ca e la moda stilul emo, chiar ma imbrac "emo" uneori(nu exagerat), ascult mcr,three days grece etc si uite ca nu ma tai pe maini, nu sunt bisexuala,nu ma urasc pe sine(exculdem anumite momente:">), nu sunt emotiva bla-bla...Ce incerc sa explic (iarashi) e ca nu orice om care are haine in carouri sau care asculta rock,punk etc e emo, doar ptr ca ai bretonul pe o parte nu inseamna ca esti emo...

Emo nu este doar o persoana "emotionala" ci chiar merita admirati chiar daca par mai prostuti sau dau impresia ca nu sunt isteti de multe ori dovedesc ca pot fi mult mai educati si mai destepti decat multi oameni.Joaca Sah, jocuri de logica si isi dezvolta memoria chiar daca ei nu isi dau seama de acest lucru si se cred in continuare inferiori altor oameni.Au impresia ca nu sunt deloc intelesi de oameni si ca de aceea mai bine nu deranjeaza si se retrag in lumea lor, printre "ciudati".(aici ma refer la emo aia true nu la toti cocalarii cu breton pe o parte)

Anyway nu putem diferentia un emo "true" fata de unul "fake" fiindca toata lumea are in ziua de azi piercinguri, freza, etc! be emo it's trendy:))

take a life bitches!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog Roll ...